Op donderdag 26-4-2018 heeft het Zijne Majesteit koning Willem-Allexander behaagd om onze (ex) penningmeester en tenor Wim de Jong een lintje te geven voor zijn jarenlange vrijwilligerswerk. Oud Papier, kerkelijke functies en alle activiteiten bij Soli Deo Gloria.

Volkomen onwetend stuurde hij nog een en ander in de war door veel te vroeg bij de Kruiskerk te komen waar de aanwezigen zich moesten verstoppen. Het koffiedrinken van de oudpapiergroep duurde volgens hem ook veel te lang.
Door zijn vroege komst ging ook het ophalen van zijn 'werkplek' waar hij het oudpapier zou ordenen, helemaal fout. Een 2e koorlid werd gestuurd om te melden dat hij al bij de kerk was maar die ging naar de verkeerde plek en uiteindelijk misten ze allebei het moment suprême.

En waarom hij ineens mee "Het Anker" in moest was ook nogal vreemd.
Tot hij veel koorleden en familie zag. Toen hij ook nog de burgemeester in het vizier kreeg ging gauw zijn petje af en kwam er een verbaasde blik op zijn gezicht.

Zelfs een uitnodiging om Koningsdag in Groningen mee te vieren werd overhandigd door de burgemeester, die bijna het advies gaf om zijn eigen uitnodiging voor het bijwonen van de festiviteiten in Delfzijl maar te negeren. 
Het werden 2 gedenkwaardige dagen voor Wim de Jong en zijn vrouw.

 

SDG is trots op nu al het 2e gelouwerde koorlid!

Maak een Gratis Website met JouwWeb