Soli Deo Gloria viert uniek Jubileum

Op dinsdag 25 sept was de huldiging van Martie de Boer vanwege haar 50 jarig lidmaatschap van het koor “Soli Deo Gloria”. Op de repetitie en in aanwezigheid van de uitgenodigde  familieleden sprak Wilhelm de Vries haar toe. Hij vertelde hoe ze nog steeds een steun en toeverlaat is voor het koor. Ze is al jaren bestuurslid en bibliothecaris en vooral als bibliothecaris is er altijd veel werk te doen. Muziekstukken raken op de vreemdste manieren kwijt en altijd is er Martie die ze wel weer terug vindt.


Naast bloemen en een oorkonde voor de jubilaris was er ook een prachtige zilveren hanger, die speciaal voor het koor ontworpen is.
Ondanks dat dit is nu al het 2e koorlid met 50 jaar lidmaatschap, is het koor nog jong. In je puberjaren al lid van een koor worden betekend dat je nu nog jong genoeg bent om een stevig partijtje mee te zingen. Jarenlang zingen houdt de mens jong!

Martie de Boer-Steigstra leerde al vroeg zingen in een kinderkoor maar ook door haar moeder die bijna het hele gezin besmet heeft met haar liefde voor het zingen.
Gebak was er in de pauze met een speciaal logo ter gelegenheid van dit jubileum.

Maak een Gratis Website met JouwWeb