2020

Een jaar waarin Soli Deo Gloria weer gaat genieten van zingen. Heerlijk zingen op de dinsdagavond, maar ook heerlijk zingen voor publiek bij de diverse optredens. 
Optredens tijdens concerten, maar ook optredens in Erediensten. Elke keer is het de bedoeling om de 'luisteraars' te raken met de liederen en koorwerken. Muziek is zo universeel dat zelfs als we een enkele keer niet in het Nederlands zingen, we de essentie van het werk toch willen overbrengen.
Muziek gaat verder dan perfecte noten. Muziek is het overbrengen van je gevoel. Dat kan alleen als je zelf ook bij je gevoel kunt komen. Dat betekend dat we liederen zingen waarbij (het grootste gedeelte van) het koor zelf voelt wat we zingen. Natuurlijk is er altijd wel een lied dat net dat ene koorlid niet echt raakt, maar dat is bij een ander lied weer bij iemand anders. Dat kun je nooit 100% garanderen maar dat lukt toch minstens voor 95%!

Door de keuze van het repertoire en de uitstraling van het koor is het dus altijd genieten. Zowel voor het koor zelf als voor de luisteraars!

Als u / je zich herkent in bovenstaande doelstellingen dan kunt u altijd eens langskomen om de sfeer op de repetitie ook te proeven. We staan op het standpunt dat bijna iedereen kan leren zingen. Dat is de taak van de dirigent!
De repetities zijn een heerlijke ontspanning, juist voor mensen die het al druk hebben, want door de inspanning van het repeteren maak je je hoofd leeg na een drukke dag of week. Zingen is heel erg gezond en zeker aan te bevelen voor mensen die het heel druk hebben. 

Welkom in het Anker (bij de Kruiskerk) op dinsdag tussen 19.45 en 21.45 uur. Voor verdere info zie de adressen op deze site.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb